Echipa Cooperativei

 
 

Cooperativa de Energie a fost fondată de 15 membri cu experiență profesională în business, energie regenerabilă și activism civic. Ne-a unit dorința de a schimba piața de energie și de a o aduce mai aproape de consumatori, în interesul cărora ar trebui să funcționeze.

Rulează videoul

Consiliul de Administrație

Consiliul de Administrație gestionează afacerile Cooperativei. Hotărârile importante sunt luate de Adunarea Generală a Membrilor, în cadrul căreia fiecare membru poate vota, după principiul democratic ”1 membru înseamnă 1 vot”, indiferent de aportul la capitalul social.

Alex Popescu membru CA

Alexandru Popescu

Alexandru Popescu

Alex este un profesionist în construcții, cu o experiență de 20 de ani în domeniu și specializare pe Development & Project Management. In prezent coordonează echipe de proiectanți în București, Cluj și Chișinău pentru lucrări civile și infrastructură. 
Florentina Petcu membru CA

Florentina Petcu

Florentina Petcu

Florentina este manager cu experiență, cu un interes puternic pentru tranziția energetică și peste 20 de ani de implicare în domenii precum educație, turism, servicii online, retail, achiziții, marketing, comerț electronic, dezvoltare de software și mobilitate electrică.
Mitrut Caraivan membru CA

Mitruț Caraivan

Mitruț Caraivan

Mitruț este inginer automatist având experiență anterioară pe platformele marine de foraj petrol și gaze. În ultimii 10 ani a fost directorul unui centru de instruire profesională de la Marea Neagră, unde a coordonat proiecte europene și internaționale, fiind totodată cadru didactic asociat al Academiei Navale Mircea cel Bătrân și al Universității Ovidius din Constanța.
Ioan Barsan membru CA

Ioan Bârsan

Ioan Bârsan

Ioan, inginer constructor cu experiență în proiectare și management de proiecte, este în prezent consilier în cadrul CNAIR unde a fost implicat în coordonarea proiectelor mari de infrastructură. Client și investitor în Cooperativa de Energie, își propune să se implice activ in menținerea stabilității organizației și îndeplinirii obiectivelor.
Bogdan Stroe Presedinte CA

Bogdan Stroe

Bogdan Stroe

Experiență de 20 de ani în domeniul dezvoltării de software. Experiență de peste 10 ani în management și leadership în companii și organizații non-profit. Experiență în politici publice din activitatea de consilier municipal. Membru activ în Cooperativă din 2019. 
Ana Cernat membru CA

Ana Cernat

Ana Cernat

Ana Cernat are o vastă experiență în Retail banking, în special pe partea de transformare digitală în domeniul financiar. Specializările ei sunt: retail banking, change management, multichannel experience, retail segments management, consumer finance & cards, mortgage lending, small business banking; marketing & brand strategy.
Andrei Cosuleanu membru CA

Andrei Coșuleanu

Andrei Coșuleanu

Andrei este un activist care împreună cu o echipă de oameni pasionați și dedicați și-a propus să contribuie la dezvoltarea unei lumi mai bune, mai responsabile și curate. Aceștia şi-au concentrat resursele și know-how-ul pentru realizarea unor proiecte sub umbrela sustenabilității și a creativității care să aibă impact direct atât asupra cetățenilor, cât și a zonelor defavorizate din România.

Hai in Cooperativă

MEMBRI
0
CONSUMATORI
0
GWh FURNIZAȚI ÎN 2023
0