Echipa Cooperativei

 
 

Cooperativa de Energie a fost fondată de 15 membri cu experiență profesională în business, energie regenerabilă și activism civic. Ne-a unit dorința de a schimba piața de energie și de a o aduce mai aproape de consumatori, în interesul cărora ar trebui să funcționeze.

Rulează videoul

Consiliul de Administrație

Consiliul de Administrație gestionează afacerile Cooperativei. Hotărârile importante sunt luate de Adunarea Generală a Membrilor, în cadrul căreia fiecare membru poate vota, după principiul democratic ”1 membru înseamnă 1 vot”, indiferent de aportul la capitalul social.

Gijsbert Huijink

Gijsbert Huijink

Gijsbert lucrează din 1995 în România, unde a construit o fabrică de mobilă. Din 2010 până în mai 2018 a fost co-fondator și manager general al Som Energia, prima cooperativă energetică din Spania. În 7 ani, Som Energia a ajuns la un număr de 65.000 de membri și 112.000 de contracte de furnizare și investiții de 10 milioane de euro în proiecte solare, hidro și de biogaz.

Victor Iancu

Victor Iancu

Victor are o vastă experiență în retail, fiind de 10 ani dealer OMV Petrom. Victor este Partener în proiectul Pukka Food (primul magazin BIO din România, 2008) și Partener la Pukka Tukka (primul restaurant BIO, 2015).

Dinu Drog

Dinu Drog

Dinu este avocat de 16 ani, cu experiență de consultanță juridică în diverse proiecte investiționale. În prezent, Dinu coordonează activitatea de comunicare și de marketing în cadrul unei firme bucureștene de avocatură. Dinu este unul dintre membrii fondatori ai Asociației Încotroceni — Oameni, Idei, Povești, o inițiativă civică din cartierul Cotroceni.

Andrei Ilaș

Andrei Ilaș

Andrei este analist în energie cu o experiență profesională de peste 10 ani. Între 2014 și 2018, Andrei a fost analist în costurile energiei regenerabile la Agenția Internațională pentru Energie Regenerabilă (IRENA), iar între 2008 și 2012 a fost consultant de afaceri la reprezentanța din România a băncii franceze Crédit Industriel et Commercial.

Nicu Plai

Nicu Plai

Nicu este consultant IT, oferind de peste 12 ani soluții atât pentru acoperirea nevoilor operaționale (ERP, CRM, integrări, custom) cât și analitice (Data Warehouse, Data Lake, Big Data, Business Intelligence).

Andrei Bucur

Andrei Bucur

Andrei are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea afacerilor la nivel internațional, atât pe piața de Telecom cât și de energie, în special în proiecte de inovație în zona de furnizare și de eficiență energetică. Ținta lui este să creeze și să arate beneficiile decarbonizării și viabilitatea proiectelor în regenerabile și e-mobility.

Hai in Cooperativă

0
MEMBRI
0
CONSUMATORI
0
GWh FURNIZAȚI ÎN 2021